(ФОТО) Младиот Верушевски го снимал Заев претходно истиот напиша пост на социалните медиуми

– Александар Верушевски е лицето кое ме снимаше летото во 2016 година на ручек кај мене во Струмица. Разговорот јасно ми покажува кој е тоа. Ние сме во добри односи, секој со својата одговорност. Тој така одлучил, така направил. Тој е мој пријател, но ете така одлучил така направил. Неговиот татко знаете е советник за национална безбедност и ми е голем пријател. Но, ете, Александар така одлучил така правел, рече Заев.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum