(ФОТО) Македонскиот конзул во Бугарија тврди дека Македонците се во основата на бугарската држава

Кој ќе одговара во Министерството за Надворешни работи за испадот на македонскиот конзул Александар Панев, и што е превземено за да нема идни понижувања на македонскиот народ и држава.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum