(ФОТО) Ивица Томовски: Дали мерките и препораките од Влада не важат за функционерите од СДСМ

Дали мерките и препораките од Влада не важат за функционерите од СДСМ?


Јован Митрески екс координатор на пратеничка група на СДСМ и актуелен кандидат за пратеник исто така од сдс од Струга, Васко Ковачески моментално директор на АД Елем а воедно и шеф на регионален изворен штаб на сдс за ИЕ5 и Жаклина Лазареска екс пратеник од сдс од Охрид а воедно и актуелен кандидат за пратеник од редовите на СДСМ.


Овие три лица вршат прекршување на мерките и препораките:


1. Носат маски кои не им се соодветно поставени, односно исто како да ги немаат.

2. Немаат заштитни ракавици.

3. Ниту се во роднинска врска, ниту живеат заедно а седат на една маса ТРОЈЦА што е спротивно на мерките и препораките!


Дали надлежните институции ќе прогледаат низ прсти само заради тоа што се функционери од актуелната власт или ќе сносат одговорност овие три особи кои ги прекршиле мерките и препораките?!

#ОдговорностМораДаИма


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum