(ФОТО) Граѓаните на Битола со реакција за скандалите со рекет на Ковачевски и Боки13

Денес на Булевар 1ви Мај во Битола на мостовите беа поставени транспаренти како реакција по скандалите за рекет поврзани со поранешниот директор на РЕК Васко Ковачевски и Боки 13.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum