(ФОТО) Градоначалникот на Крушево паркира каде сака и седи на маса со повеќе лица

Во текот на денешниот ден, се појавија фотографии од Томе Христоски кој е градоначалник на Крушево, како своето возило го паркира каде што посакува, а воедно и седи во угостителски објект каде е забележливо дека на масата која седи има повеќе од две лица, што е прекршување на мерките на Владата за минимум две лица на една маса.

Погледнете ја сликата каде ќе заприметите дека на масата на која седи градоначалникот на Крушево има и трето лице. До кога ќе биде ова непочитување на мерките од лица кој ги донесуваат тие мерки?


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum