(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Креативни битолчани до Заев и Ковачевски по скандалите со рекет и шарена револуција

По вчерашните бомби за Шарена Револуција каде од поранешниот премиер Зоран Заев беа прозвани со недолични пцовки како шуто и рогато кое ќе бидат искористени во политички цели за еднократна употреба, се појавија пораки во градот кои иронично порачуваат за шизофреното лице на политичарите каде едно говорат, друго прават a трето работат.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum