ФОТО I Дали секретарот на СДСМ Битола Жаклина Наумовска два пати гласаше на конгресот?


Добро, можно ли е секретаркава денес два пати да гласа и плус да се слика гордо? Луѓето кои ми ја пратија сликата велат дека еднаш гласала во УЗ Васко Карангелески, еднаш во ОО СДСМ Битола.


Јас не сакам да вервам дека е можно, ама еве, оставам можност во лудиот нордистан во кој Лукашенко/Ким Јонг Ун избори се нарекуваат врв на демократија, да се случило и ова.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum