(ФОТО) Дали новинарот Боби Христов повеќе не и верува на Радмила Шеќеринска

Министерката за одбрана Радмила Шеќеринска целосно ја губи поддршката од своите следбници на социјалната мрежа фејсбук. На нејзиниот последен пост има повеќе негативни коментари.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum