(ФОТО) 82 годишен инвалид треба да плати камата за непостоечки долг од 1993 година

Денес на нашата Фејсбук страница од страна на незадоволен граѓанин добивме порака за како неговиот татко, кој е воедно и инвалид треба да плати камата за непостоечки долг од 1993 година. Во прилог ви ја испраќаме пораката која пристигна на нашата ФБ страница:


Во продолжение ви ја прикажуваме пораката која Тони му ја испрати на официјалната страна на ЕВН со неговите проблеми, каде се разбира не смени ништо во ситуацијата.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum