Форумот на жени СДСМ -Прилеп направи партиски кловнови од персоналот и докторите на прилепската...Форумот на жени на СДСМ Прилеп направи перформанс кој наиде на потсмев

нa социјалните мрежи со персоналот и докторите на прилепската болница...

После ова видео ќе ви се зголеми апетитот за што поскоро да си заминете од оваа држава…


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum