Филозофскиот филмски фестивал ќе се одржи онлајн

Оваа година Филозофскиот филмски фестивал поради околностите од кризата со коронавирусот ќе биде одржан под затворени врати, поточно онлајн за сите љубители кој ќе сакаат да уживаат во нивните проекции. Овој филмски фестивал е нивен јубилеен 10ти пат организираност.


Насловот на фестивалот „Пролетни онлајн миграции“. Период на одржување на фестивалот е закажан од 21 до 31 Мај.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum