Феноменалните НОКАУТ со своја изведба во програмата „Култура во време на корона“ (ВИДЕО)

Минатата вечер сигурно секој жител во Капиштец уживал во прекрасното шоу кое го изведе НОКАУТ со својата изведба на програмата на „Култура во време на корона“. Во продолжение погледнете го видеото и уживајте.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum