Фејсбук страница за филмови - поттик за промовирање на македонска кинематографија

На социјалната мрежа Фејсбук, пред неколку месеци е направена страницата под име Киноманија / Kinomanija која објавува инсерти од филмови, серии и забавни емисии со цел промовирање на македонската кинематографија.


Страницата на видеата во последниот месец има преку 1.000.000 гледаност, која е една од најгледаните Фејсбук страници за видеа во државата. Во продолжение ви нудиме да погледнете дел од нивните објавени видеа за начинот како функционираат.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum