Еве што треба да јадете за да развиете мускули

Експертите од Gravity Transformation – Fat Loss Experts повторно имаат информативно видео со научно поткрепени факти, овојпат во врска со исхраната кога билдате мускули.

Исхраната е подеднакво важна колку и напорните тренинзи кога станува збор за зголемување на мускулната маса, а треба да се земе предвид и возраста и типот на градбата.


Следете ги нивните совети за да имате здраво и вајано тело.извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum