Еве Медарски баш му кажува на Јовески дека се знаат од ТВ


Наум Стоилковски преку статус и фотографија на Фејсбук пишува дека правниот систем е девастиран од многу лични аспекти внатре во него, од реалции меѓу судии, обвинители и адвокати.


-„Правниот систем е девастиран од многу лични аспекти внатре во него, од реалции меѓу судии, обвинители, адвокати…“ истресе Заев

Еве Медарски баш му кажува на Јовески дека се знаат од телевизија и дека не смее да му издиктира нарачки од Заев до Обвинителството, стои во неговиот пост на Фејсбук.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum