„Europe Elects“: ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност од 3 проценти пред СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ со убедлива предност од 3 проценти пред СДСМ. Ова го покажува последната анкета која ја објави европскиот институт „Europe Elects“.


Анкетата доаѓа на 2 дена пред почетокот на кампањата и на дваесетина дена пред парламентарните избори.


Трет политички субјект по популарност е ДУИ, а веднаш после нив се позиционира Алијанса на Албанците на Зијадин Села

извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum