Еурофарм Пелистер ја продолжи верноста со Дејан Југовски

Битолскиот клуб Еурофарм Пелистер постигна согласност за продолжување на договорите со четири млади талентирани ракометари од Битола. Еден од потписниците на договори беше и Дејан Југовски, млад десен бек кој го чека блескава иднина во Еурофарм Пелистер.


Дејан Југовски е дел од младинскиот состав на Фарук Мемиќ каде со потпишувањето на договорот тој станува играч на Еурофарм Пелистер за наредните четири години.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum