"ELA GORe" - нова песна на PARKETI

Новата песна на Parketi - ELA GORe е дел од новиот материјал и албум кои го работат за време на корона кризата и покрај тоа во овој матен период на стагнација во сите свери на животот пронаоѓаат енергија и ја претвараат во креативна мисловна идеја , преку музиката и рокенролот се обидуваат да ја скршат монотонијата.


Со новата песна ЕЛА ГОРЕ ни порачуваат дека треба да прифатиме тоа што ни носи животот но треба и да продожиме да се бориме да стремиме кон совршенство.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum