Ексклузивно ВИДЕО: Приведени терористи во Македонија, дел од нив биле во ИСИС

Приведени се осум лица за сторено кривично дело терористичка организација, дознава Економски Лидер.


Приведените лице се од Скопје и Куманово, а претходно биле дел од ИСИС.

Во моментов во Македонија набавувале поголем дел на оружје, а комуницирале преку мрежата Whats App“


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum