Еден од најверните поддржувачи на СДСМ и Заев ја запали својата членска книшка

Револтирани членови на СДСМ јавно на социјалните мрежи ги палат членските книшки. Тие се разочарани од последните аудио и видео снимки на кои се гледа како порашешниот Директор на фондот за здравство прима мито и како говори дека ја има поддршката од Заев.


“Е Заев бе другар, сега Дон Дончев нека ти трча за избори. Оваа партија веќе не смее да победи, ова е зло за Македонија”, вели во јавното видео нивниот досегашен член кој на својот Фејсбук профил има фотографии со голем број функционери на СДСМ, со Зоран Заев, како и со прилепскиот градоначалник Илија Јованоски.

извор: vesnik.com29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum