Две лица се убини во автомобил рано утринава, околу 03:00 часот, населба Топанско Поле во Скопје

Две лица се убиени рано утринава, околу 03:00 часот на ул. Македонско-косовска бригада во скопската населба Топанско Поле во Скопје.


Жртвите се застрелани во автомобил. Бројни полициски сили се на местото на настанот и го испитуваат случајот. Засега не е познат мотивот за убиството.извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum