ДВА ДЕНАРИ КИЛОГРАМ: 2,2 тона грозје за 4 400 денари


Ова е белешка од предадени 2,2 тони грозје смедеревка за дестилација по цена од 2 денари килограм или вкупно за исплата 4 400 денари.


извор: denesen.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum