Душан Илиевски - Млекарот: Поранешниот началник на СВР Битола е психопат

Во четвртокот на својот Фејсбук профил, познатиот Душан Илиевски или во јавноста познат како Душко Млекарот, упати тешки навреди и критики кон поранешниот началник на СВР Битола. Во прилог ви го прикажуваме Фејсбук статусот на Душан Илиевски.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum