ДУРЛОВСКИ: Заради солзите на моите најмили, затоа ќе дадам се од себе "Ќе светне сонце среде мрак"

Заради солзите на моите најмили, заради маката на сите паталци овие три пеколни години, заради сите предавства и национални понижувања, заради пустошот во економијата, рекетот и криминалите што ги правевте. Е затоа ќе дадам се' од себе да бидете најсрамниот дел на поновата македонска историја.

#15Јули #ЌеСветнеСонцеСредеМрак


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum