ДУРЛОВСКИ: Започнувам со нова етапа од мојот живот од местото каде што сум роден

Денес го посетив мојот роден град Битола. Започнувам со нова етапа од мојот живот од местото каде што сум роден.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum