ДУИ го осветли скопското Кале со „Зошто да не?“ (ФОТО)

Демократската унија за интеграција со транспарентот „Зошто да не?“ го осветли скопското Кале во предизборната кампања која ја започна со барање за прв премиер Албанец на Македонија.


Вчера Интегративците го пуштија билбордот во скопски Центар со кој се бара премиер Албанец на местото на Зоран Заев од СДСМ или Христијан Мицкоски од ВМРО-ДПМНЕ:


Не е познато дали ДУИ добил дозвола од надлежните органи за оваа манифестација.

извор: signal.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum