Донации за св. Архангел Михаил - Баирски Лозја Битола

Почнувајќи од денес, благодарение на Златко Пупуновски кој сподели на својот Фејсбук профил, отворено е жиро сметка за берење на донации за доизградба на манастирот св. Архангел Михаил кој се наоѓа во Битола. Подолу ќе ја споделиме објавата на Златко во целост каде ќе може да ја видите и жиро сметката за донирање.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum