(ДОКУМЕНТ) Асоцијацијата на специјализанти: Во штипската болница доктор има 17.000 денари плата

Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари-АСМЛ на социјалните мрежи реагира на експлоатацијата на докторите.


АСМЛ објави документ потврда на кој јасно се чита дека платата на доктор кој работи на Инфективниот оддел во Клиничката болница Штип зема месечна плата во висина од 17.000 денари.извор: vecer.mk


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum