Дневно СДСМ на социјални медиуми троши 27 660 евра

ДИМИТАР АПАСИЕВ : СДС на Нашата Земја, за да го надокнади вртоглавото губење на рејтингот, само за еден ден - и тоа само за ФБ спонзорирање - троши колку целокупната вредност на кампањата на Левица!

Рекламирањето, кое го прават над 30-на вработени владини загарчиња 24/7, им е „на диво“ - бидејќи само пејџот на Левица е прописно регистриран во Фб за платен политички маркетинг од службена кредитна картичка, од сите партии учесници на изборите. Земете го и овој податок во предвид на 15-ти, кога конечно ќе ги испратиме на гнојарникот на историјата.

#ТечеНизНогавици


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum