DJ Љубиша со спектакуларна изведба на Саат-кулата во Битола

Љубиша Милошевски, попознат под името DJ Љубиша во претходните неколку денови ја развеселуваше битолската публика со прекрасна изведба од Саат-кулата во Битола. Љубиша е младо дете кое потекнува од Битола и неговата љубов е забава. Има учествувано во многу врвни настани низ државата, каде попознат е со изведбите на Бела Ноќ во Битола, Skopje Calling, како и Ohrid Calling.


Погледнете го перформансот на Љубиша од Саат-кулата во Битола:


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum