Директна информација: Еве колку се чека фамилијарна виза, припојување на семејство за Германија

Според информации кои се добиени директно од Германската амбасада во Скопје актуелното време за чекање на термин за виза со цел припојување на семејство е до 9 Месеци. Сите оние кои што планирате да го припоите вашиот брачен другар или малолетно дете, добро е што поскоро да аплицирате за термин на страната на Германската амбасада во Скопје.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum