Директорите си ја купуваат „Комерцијална банка“ – Xapи Kocтoв испазари 1.000 нови акции

Комерцијална банка АД Скопје преку Македонска берза, извести дека Илија Илоски, главниот оперативен директор и член на Управниот одбор на Комерцијална банка АД Скопје, купил 1.000 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје.


Вчера од Македонска берза соопштија и дека Хари Костов, главен извршен директор и претседател на Управниот одбор, исто така се стекнал со 1.000 обични акции издадени од Комерцијална банка.


Во моментов, една акција на банката се тргува по 7.789,27 денари.извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum