Дино Мерлин пее песна од Балашевиќ, ПЕЕ и ПЛАЧЕ! ЕМОТИВНО ВИДЕО

Балашевиќ имаше проблеми слични на оние што ги предизвикува коронавирусот пред десетина дена, но тој се јави на лекар само кога се влошија.


Познатиот кантавтор Ѓорѓе Балашевиќ почина денес на 67-годишна возраст, пренесува „Блиц“.


Семејството ја потврди најтажната вест. Сопругата Оливера со плачлив глас за белградските медиуми изјави дека информациите се точни, исто како и нејзината ќерка Беба, која немаше сила да зборува.


Да потсетиме, Балашевиќ беше примен на Инфективната клиника пред три дена, каде се лекуваше од пневмонија.


Балашевиќ имаше проблеми слични на оние што ги предизвикува коронавирусот пред десетина дена, но тој се јави на лекар само кога се влошија.извор: region.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum