Димовски: До кога ќе го газат достоинството на тутунарите спијат во приколки и чекаат ред за тутунот

- Заради слабата динамика за откуп на тутунот секоја вечер пред откупните пунктови наредени се трактори, комбиња и возила со приколки на производителите на тутун кои остануваат и преспиваат, со цел утрото побрзо да го предадат својот труд, напиша Димовски.
29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum