Девојче од Охрид на плоштад моли за 2 500 денари помош заради преглед на очите


Дете бара помош и собира пари за лекување на очите. Фотографијата е од вечерва во Охрид, се вели во објавата на социјалната мрежа Фејсбук.


извор: denesen.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum