Денешната бројка може да биде над 100 заболени од коронавирус

Според неофицијални извори, денешната бројка може да биде над 100 заболени од коронавирус во државата. За повеќе информации и точна бројка ќе бидите известени во текот на денот.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum