Денес е денот на македонската полицијата

Денес, 7ми Мај е денот на македонската полиција. Пред неколку денови министерот на МВР Наќе Чулев, заедно со дел од своите соработници направи промо спот за полицијата. Спотот се очекува во текот на денешните часови да излези за јавноста.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum