Дамјан Манчевски се повлекува од политиката - ги помните реформите кои ги имплементира, и ние НЕ !

Поранешниот министер за информатичко општество, Дамјан Манчевски преку својот Фејсбук профил најави дека ја напушта политиката и оти оди да работи во приватниот сектор.


Манчевски беше еден од најистакнатите членови на СДСМ а се споменуваше и за нов Генерален секретар на Владата и од тука зачудува што токму сега се повлекува од политичките води.


Тој вели дека ова е негова лична одлука и дека било време за нови предизвици.


извор: kurir.mk29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum