Дали Зоран Заев втор пат ќе оди во карантин по позитивниот тест на Мухамед Зекири

Потпретседателот на СДСМ Мухамед Зекири денеска објави дека е позитивен на коронавирусот. Пред три дена тој учествуваше на телевизиска дебата на ТВ 24, а на самиот почеток на емисијата тој изјави дека доаѓа од состанок со партискиот врв на СДСМ.


Прашањето кое сега се наметнува во јавноста е дали раководството на СДСМ сега ќе оди во самоизолција и карантин како што налагаат мерките и препораките од Владата.


https://www.facebook.com/Glas.mk/videos/2642943515983023/


извор: kurir.mk


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum