Дали вака треба да изгледа центарот на еден град?

Денес во дворот на училиштето Гоце Делчев во Битола, зад Центарот за Култура, каде и двете установи се наоѓаат во строгиот центар на градот е забележана мини депонија.


Училиштето е затворено за учениците поради коронавирусот, но не треба да си дозволува една институција која треба да ги воспитува децата за начинот на живот, глетката во нивниот двор да биде ваква.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum