Дали КЈП НИСКОГРАДБА има платено 50 тона РИЗЛА а истата не е испорачана, кој ќе понеси одговорност?


ЧЕТИРИ ДЕНА УЛИЦИТЕ ВО БИТОЛА СЕ НЕИСЧИСТЕНИ!!!


Комплетно потфлање на зимската служба во општина Битола. Битолчани мака мачат со неисчистените улици односно граѓаните сами се снаоѓаат како што знаат и умеат.

Неисчистениот снег само го отсликува тригодишното неработење на локална самоуправа. Има информации од терен дека во претходни години се работело со поголем број на возила и механизација.

Дали КЈП НИСКОГРАДБА има платено 50 тона РИЗЛА а истата не е испорачана?

Дали некој ќе понеси одговорност за ваквата состојба?


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum