Дали е се поизвесна оставка од Министерката Радмила Шеќеринска по скандалот со фотографијата на УЧК

По објавената фотографија на Министерката за Одбрана Радмила Шеќеринска јавноста два дена не се смирува, јавно се бара оставка исто владата да го почитува принципот по разрешувањето на Рашела Мизрахи за фотографирање пред таблата на Република Македонија.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum