Дaли дeдoтo нa Филипче бил вo 3aнзибap co зaбoлeнитe oд африкански coj нa Koвид19, дaли e вo кapaнин

Венко Филипче да одговори дали неговиот дедо д-р. Јорданчо Савески бил во Занзибар со заболените од африканскиот сој на Koвид-19 и дали после тоа отишол во карантин?! Се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.


Филипче да каже дали неговото семејство е ширач на Koвид-19, исто како што беше Цаца Билјановска? Додека народот се мачи со КОВИД, илјадници умреа, фамилијата на Филипче шета по луксузни дестинации, истакнуваат од опозициската партија.


Филипче до каде си со вакцините? Народ чека да се вакцинира, а ти една вакцина сам не набави, додаваат од таму.извор: инфомакс

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum