ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА МАКЕДОНСКИОТ БРАНИТЕЛ ОД СТРУМИЦА АНДОН ПОП ЧОТРОВ

Македонци, да му помогнеме на нашиот македонски бранител Андон Поп Чотров (Доне) кој колку може! Потребни се финансиски средства за плаќање на болничко лекување на неговото десно ампутирано стапало. Неговата рана поради пропатниот дијабетис побавно зараснува и доколку не се обезбедат средства тој ќе мора да ја напушти болницата со раната која не е зарасната. Во моментот Андон се наоѓа на лечење во болницата „Аџибадем Систина“. За неговата љубов и неговара заложба за Македонија може да пишуваме со денови, затоа на Доне сега сме му потребни ние.


Сите оние кои сакаат да донираат тоа може да го сторат на неговата трансакциска сметка на Стопанска Банда А.Д Битола со број 500600017787275, на име Андон Поп Чотров.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum