Член на Шарена Револуција - Се било собирање политички поени, извини тато, ПРОСТЕТЕ МИ ако можете!

Истакнатиот член на Шарена Револуција Благојчо Горгиев:


Клечеше да се слика, ми викаше Благој какво менување на име, една држава имаме, име и е Македонија, не постои роден човек да го промени името, а и ако има таков ние заедно пак ке му станеме на протести, го покрив со МАКЕДОНСКОТО знаме во знак дека навистина ке ја штити Македонија и Македонскиот Народ, а Татко ми стоеше до мене држејки ги Македонските Знаменца...НО ЗА ЖАЛ СЕ БИЛО СОБИРАЊЕ ПОЛИТИЧКИ ПОЕНИ, извини ТАТО, извинете Македонски Народе, ПРОСТЕТЕ МИ ако можете, бидејки мене ме манипулираа, а преку мене изманипулираа многумина граѓани!!!

Убав ден и среќен ден Храбри и Чесни луѓе🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum