Член на "Шарена Револуција" добива закани затоа што јавно говори за криминалот во Македонија [ФОТО]


Пошто сеуште нема МВР официјално соопштение за вчерашното тепање во СТРУМИЦА НА УЛИЦА јас добивам вакви пораки...

Министерство за внатрешни работи

Јас како граѓанин што треба да направам, за вакви пораки и закани???

Да не испадне не сум кажал!!!


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum