Чибишев: Немаме вакцини и имаме најмногу изгубени животи во регионот, ама Заев доби доверба на владаДокторот Андон Чибишев преку статус на Фејсбук пишува дека покрај тоа што немаме вакцини имаме и најмногу загубени животи во регионот, а згора на тоа Заев ја доби довербата на 62 пратеника во собранието.


Немаме вакцини и кој знае кога ќе добиеме, имаме најмногу изгубени животи во регионот, шампиони сме во корупција, секојдневно безмилосно се задолжуваме, економијата е во кома, правосудството е во безсознание, образованието во тешка состојба.

Ама затоа, Владата на Зоран Заев ја доби довербата на 62 пратеници во Собранието. Жално!, стои во неговиот пост на Фејсбук.


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum