"БУКОВСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА", прва ревијална манифестација за вљубениците во поезијата


Во чест на грандиозниот и капитален проект "Дрвен мост" на ЈП Нискоградба во соработка со Општина Битола, ние од УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола, приредивме една манифестација.

Манифестацијата ја крстивме "Буковски вечери на поезијата", а бидејќи оваа година е прва, решивме да биде од ревијален карактер и без награди.

После сливникот, чешмата, помошното црево, и неколкуте бекатон плочки ставени овде-онде, овој мост ќе остане симбол на владеењето на Наташа Петровска во Битола.

П.С. Тикварник за ова нема ???

#МладиКоиПраватРазлика #ВоМладитеЕСилата #УМСБитола


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum