Брнабиќ: Понудивме да се вакцинираат македонските лекари во Србија додека се создадат услови...

Брнабиќ: Понудивме да се вакцинираат македонските лекари во Србија додека се создадат услови во Македонија за да ги добијат вакцините.извор: sitel.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum