Братот на Вучиќ во тeшка здравствена состојба


Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, објави дека неговиот брат, Андреј, има пневмонија на двете белодробни крила.


На претседателот на Србија објави оваа информација на својот профил на Инстаграм.

„Ова лево е мојот брат Андреј, секакви губриња ширеа лаги за него во изминатиов период. Тој има двострана пневмонија, и само сакам да им кажам на сите и него дека го сакам најмногу на светот“, напиша Вучиќ покрај сликата со неговиот брат од детството.


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum